subota , 9 децембра 2023
Početna / Vesti / U Beogradu prosek plate 61.159 dinara

U Beogradu prosek plate 61.159 dinara

 

Prema podacima Sekretarijata za upravu Grada Beograda, prosečna zarada bez poreza i doprinosa u Beogradu u junu ove godine, iznosila je 61.159 dinara i u odnosu na maj, nominalno je veća za 1,6, a realno za 1,2 odsto.

Podaci govore i da je prosečna bruto zarada u Beogradu u junu iznosila 84.054 dinara, što je u odnosu na prosečnu zaradu isplaćenu u maju, realno povećanje za 1,6 odsto.

Prema statistici, prosečna bruto zarada u prestonici u junu ove, u odnosu na isti period prošle godine, nominalno je veća za 6,9 odsto, a realno za 3,7 odsto, dok je prosečna zarada bez poreza i doprinosa, u odnosu na jun prošle godine, nominalno veća za 6,9 odsto, a realno za 3,8 odsto.

Statističari iz Sekretarijata za upravu preciziraju da je u periodu januar–jun 2017. godine prosečna bruto zarada u prestonici, u odnosu isti period prošle godine, nominalno veća za 5,4 odsto, a realno za 2,4 odsto. Bez poreza i doprinosa, prosečna zarada u Beogradu isplaćena u periodu januar–jun 2017. godine, u odnosu na period januar – jun 2016. godine, nominalno je veća za 5,4 odsto, a realno za 2,4 odsto.

Preporuka

Turnir u Topoli, rezultati od petka, parovi za subotu

Odigrane su sve utakmice četvrtog takmičarskog dana na turniru u malom fudbalu u Topoli. Rezultati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *