petak , 26 априла 2024
Početna / Vesti / Mladenovcu 15, Sopotu pet novih autobusa

Mladenovcu 15, Sopotu pet novih autobusa

 

Vozni park RJ Lasta u Sopotu od juče je bogatiji za pet potpuno novih autobusa marke „SOR“.

Navedeni autobusi biće angažovani na linijama Laste ka Beogradu. Ovim se posle inicijative Laste i gradske opštine Sopot koja je za rezultat imala odobrenje od strane Sekretarijata za javni prevoz za uvođenje novih polazaka u prigradskom prevozu podiže i nivo kvaliteta usluge koji pružamo. Svi autobusi su opremljeni klima uređajima i bežičnim internetom.

Ovo je druga ovogodišnja isporuka autobusa za RJ Lasta Sopot u ovoj godini i predstavlja deo obnove voznog parka Prigradskog saobraćaja Laste prema Ugovoru sa Gradom Beogradom.

Sa isporukom novih vozila investicija Laste u prevoz na teritoriji Opštine Sopot samo u poslednjih pola godine prelazi vrednost od preko milion eura. Sa uključenjem navedenih novih autobusa sve prigradske linije biće „pokrivene“ novim vozilima.

Žiteljima Sopota želimo udoban prevoz novim autobusima Laste.

Na ovaj način će se unaprediti prigradski saobraćaj u glavnom gradu, istakao je Mali i dodao da je prioritet linija do Mladenovca, zbog čega već 15 novih autobusa saobraća na toj destinaciji. Ali prioritet su, kako je dodao, i linije do Barajeva, Obrenovca i Sopota.

Već smo ranije objavili da je za Mladenovac već angažovano 15 novih autobusa.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *