petak , 24 септембра 2021
Najnovije vesti
Početna / Vesti / Uputstvo za 600 manifestacija

Uputstvo za 600 manifestacija

 

U Beogradu se tokom godine održi više od 600 manifestacija. Kako bi procedura za organizovanje događaja bila u skladu sa zakonom, Privredna komora Srbije, Udruženje za turizam i Grad Beograd i Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima napravili su uputstvo („Procedura za dobijanje dozvole za organizovanje događaja”), koje sadrži neophodne korake koje organizatori manifestacija moraju da prate ukoliko žele da organizuju neki događaj u prestonici.

Ovo uputstvo predstavlja početnu tačku za buduće organizovanje manifestacija, s obzirom da su sada na jednom mestu dostupne, odnosno objedinjene sve potrebne informacije vezane za organizaciju događaja. Privredna komora Srbije i Grad Beograd vršiće ubuduće obuke za organizatore manifestacija na nivou cele Srbije, imajući u vidu da je postupak isti u svim lokalnim samoupravama.

Za sve informacije Beograđani mogu pozvati Beokom servis na besplatan broj telefona 0800 11 00 11 iz fiksne telefonije „Telekoma” i na broj 011/3090-007, za mobilne telefone ili druge telefonske operatere.

Preporuka

Đorđević spustio „roletnu“

Jedan od „razloga“, zašto se fudbaleri OFK Mladenovca nalaze na čelnoj poziciji Beogradske zone je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *