utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Ostali sportovi / Kolibri leteli visoko
Rukometašice sa rukovodstvom opštine Topola

Kolibri leteli visoko

Ženski rukometni klub “Kolibri” iz Gornje Trnave, kategorija 2005. godište i mlađe, osvojio je 3. mesto na nedavno završenom turniru u Bjeljini. Uspeh je uvećan time što je Katarina Milojević bila je najbolji strelac, a u prvu petorku svoje kategorije ušla je Jovanović Anđela.
Mlade rukometašice, sa stručnim štabom Radivojević Radoslavom, Blagojević R. Draganom i Aleksijević Miroslavom, bile su gosti Opštinske uprave gde ih je dočekalo rukovodstvo Opštine,  Dragan Živanović, predsednik opštine i Dragan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Topola, čestitali su rukometašicama visok plasman u oštroj konkurenciji i poželeli im nove uspehe na predstojećim takmičenjima. U znak pažnje rukometašicama će biti obezbeđene sezonske karte na jednom od bazena – Sunčani breg ili Bajkal.
Ekipu 2005. godište i mlađe sa trenerima Radivojevićem i Blagojevićem činile su: Jovanović Anđela, Damjanović Sara, Antonijević Sara, Milojević Katarina, Jeftinijević Marija, Ilić Nina, Živojinović Jelena, Tanasijević Andrijana i Mihajilović Tijana. “Kolibri” su na II Međunarodnom takmičenju u rukometu i mini rukometu u Bjeljini nastupali u dve kategorije. Pored pomenute generacije 2005. godište i mlađe, nastupala je i ekipa rukometašica 2001-2003. godišta. Da je konkurencija na turniru bila zaista jaka govori i podatak da je takmičenje okupilo 36 ženskih ekipa u obe kategorije i 74 muških. Timovi su pored Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u Bjeljinu ove godine stigli i iz Srbije i Hrvatske.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *