sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Arandjelovcu meta zona Dunav

OFK Arandjelovcu meta zona Dunav

Posle poraza u prvom kolu Šumadijske okružne lige, ekipa OFK Arandjelovca je upala u problem, nekoliko igraca je otislo još nekoliko nije moglo da igra i zbog te činjenice za Arandjelovčane je utakmica u minulom kolu bila jako bitna. Na sreću OFK Arandjelovac je zabeležio pobedu. Junak trijumfa je Dule Srećković koji je asistirao kod prvog I postigao drugi pogodak.

– Bili smo u problemima pred ovu utakmic – ističe Dule Srećkovć. – Nismo mogli sastaviti najbolji sastav, nedostajalo nam je nekoliko igraca, posle poraza u prvom kolu ekipa je izgubila i samopouzdanje i to nam je bio veliki problem. Poceli smo utakmicu u grcu, uspeli  smo da povedemo, ali smo odmah posle pet minuta primili go,l sto je bio najgori moguci scenario. U poslednjem minute prvog poluvremena uspeli smo ponovo da dođemo do voljstva koje nismo ispustali do kraja meča. Imali smo dosta sansi u drugom poluvremenu sve smo to prokockali i umalo da budemo kaznjeni. Sreca nas je pogledala i uspeli smo da ostvarimo vaznu pobedu.

– Jos jedan mec je na dnevnom redu?

– Sledi nam vazna utakmica u Saranovu, ali pre nje moramo kompletirati ekupu, iskoristiti ovih nekoliko dana do kraja prelaznog roka, kako bi se  pojačali. Imamo u narednim kolima tezak raspored, ali necemo razmisljati sta ce biti za mesec dana, ,razmisljamo od utakmicr do utakmice i da prikupimo sto vise bodova – jasan je Srećković.

U prošlom prvenstvu fudbaleri OFK Arandjelovca su igrali odlično I na kraju zauzeli drugo mesto. Mnogi veruju da je vreme da Arandjelovčani imaju snage, da ove godine stignu do zone Dunav.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *