utorak , 23 априла 2024
Početna / Vesti / Trotoari u Rajkovcu

Trotoari u Rajkovcu

 

Gradska opština Mladenovac počela je sa realizacijom projekta izgradnje trotoara u Rajkovcu, na delu magistralnog puta od Mladenovca ka Beogradu, od autobuskog stajališta „Sutjeska“, do rajkovačkog groblja.

Izgradnjom trotoara u dužini od 400 metara biće rešen dugogodišnji problem bezbednosti saobraćaja na izuzetno frekventnoj saobraćajnici na kojoj su se često događale saobraćajne nezgode.

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, rekao je da je na inicijativu gradske opštine Mladenovac i građana mesne zajednice Rajkovac, gradski Sekretarijat za saobraćaj investirao u radove na izgradnji trotoara na ovom delu magistrale.

– Izgradnja trotoara sa ivičnjacima je samo prva faza u rešavanju ovog problema. Gradska Direkcija je pribavila sve papire, dozvole i saglasnosti za projekat uređenja prilaza rajkovačkom groblju. Proširenje puta na ulazu u groblje, uz izgradnju trotoara, znatno će uticati na povećanje bezbednosti saobraćaja što nam mora biti i jeste jedan od prioriteta. Uz to, podsetio bih da smo na ovoj deonici već postavili stubove javne rasvete i tako rešili još jedan dugogodišnji problem – rekao Gliši

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *