petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Gol posvećen Spiri Mihajloviću
Dule Srećković u akciji

Gol posvećen Spiri Mihajloviću

U prošlom prvenstvu Šumadijske okružne lige, ekipa OFK Arandjelovca je bila nadomak cilja i plasmana u viši rang. Drugo mesto bila je slaba uteha. U novom prvenstvu Arandjelovčani nisu startovali baš najbolje. Igrali su od sjaja do očaja i zbog te činjenice osvojili su devet bodova. U prošlom kolu pobedili su Borac i to minimalnim rezultatom 1:0, jedini strelac tog gola bio je Dule Srećković.
– Uspeli smo da pobedimo dobru ekipu Borca u jednoj tvrdoj utakmici – ističe strelac Srećković. – Moj gol je odlucio pobednika, najvažnija su tri nova boda, ko je strelac najmanje je bitno, moram da napomenem, da ovaj gol posvecujem, Miroslavu Mihajlovicu Spiri, nasem treneru koji je tesko bolestan i koji je pre tri dana imao hitnu operaciju i zelimo mu brz oporavak i zbog toga ovu pobedu posvećujemo njemu.
– Za razliku od prošlog prvenstva igre OFK Arandjelovca iz kola u kolo variraju?
– Sto se naše igre tiče ona je promenljiva po principu toplo-hladno, dva boda smo udaljeni od prvog mesta, ali ako zelimo nesto vise, moramo napraviti brejk na strani, da bih usli u najuzi krug kandidata, za najvisi plasman Prilika je vec u subotu da dobrom igrom donesemo tri boda iz Lapova, nismo uspeli da kompletiramo ekipu kako smo zeleli, ali drzimo se zajedno, disemo kao jedan. Sa trenerom Andricem svako daje 200 posto svojih mogucnosti, kako bi prikupili sto vise bodova. Nadam se da cemo uspeti, iako imamo  mnogo problema. Prošle nam je godine izmakla zona Dunav, verujem da ove godine možemo do tog cilja. Malo je klubova u Srbiji gde se ispoštuju svi dogovori, OFK Arandjelovac je za primer. 

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *