četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Čep za hendikep priskače u pomoć

Čep za hendikep priskače u pomoć

Gradska opština Mladenovac pokrenula je humanitarnu akciju „Čep za hendikep“ kojoj su se priključila javna preduzeća i ustanove.

Na inicijativu članove Veća gradske opštine Mladenovac, Suzane Vasić i Gordana Dimitrijević Bjeličić, akcija je pokrenuta na teritoriji gradske opštine Mladenovac, a do sada su se uključila opštinska javna preduzeća i ustanove, Dom zdravlja i Specijalna bolnica za interne bolesti Mladenovac.

Nosilac aktivnosti je Dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjama u razvoju, a korisinici ovog Centra će dobiti pomagalo neophodno za korisnike. Akcija će se proširiti i na osnovne škole sa ciljem da deca pokažu solidarnost prema vršnjacima koja imaju neku vrstu invaliditeta.

Prikupljena sredstva biće namenjena deci sa teritorije opštine Mladenovac koja imaju potrebu za specifičnim pomagalima, invalidskim kolicima, hodalicama ili specijalnim biciklima.

Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju potpisao je protokol o saradnji sa organizacijom „Čep za hendikep“ u cilju ostvarivanja što bolje saradnje. Svi koji žele da se priključe ovoj akciji mogu se obratiti Dnevnom boravku.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *