četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Uncategorized / Aroma u projektu Senior kartice

Aroma u projektu Senior kartice

Gradski menadžer Goran Vesić održao je danas sastanak sa predstavnicima kompanije „Aroma” i najavio da će svi vlasnici beogradske senior kartice, penzioneri koji je imaju, moći od sledeće nedelje da ostvaruju popuste od pet odsto i u prodajnim objektima ovog trgovinskog lanca. Sastanku su prisustvovali gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinacije odnosa sa građanima Darko Glavaš.

– Danas smo održali sastanak sa predstavnicima kompanije „Aroma”, koja ima 50 objekata u Beogradu, i sa zadovoljstvom konstatovali da su spremni da pristupe programu beogradske senior kartice. To znači da će svi vlasnici ove kartice, odnosno penzioneri koji je imaju, moći od sledeće nedelje da ostvaruju popuste i u prodajnim objektima trgovinskog lanca „Aroma” – rekao je Vesić.

Ranko Marković, direktor kompanije Domaća trgovina – „Aroma marketi”, rekao je da sa zadovoljstvom postaju deo projekta „Beogradske senior kartice”.

– Mi već dajemo penzionerima 10 do 12 dana u mesecu popust od deset odsto. Od sledeće nedelje penzioneri koji imaju beogradsku senior karticu imaće pravo na pet odsto popusta svim ostalim danima u mesecu. Tako je obezbeđeno da oni koji imaju senior karticu, svakog dana imaju popust u našim radnjama – rekao je Marković.

Gradski menadžer je podsetio da je kompanija „Aroma” najnovija kompanija među više od 80 njih koje su pristupile programu beogradske senior kartice, i to pokazuje da je ovaj projekat dobar ne samo za penzionere koji ostvaruju popuste već i za kompanije koje se na ovaj način pridružuju ovom projektu i pokazuju društvenu odgovornost i potrebu da učestvuju u projektima koji su važni za naše društvo.

On je izrazio zadovoljstvo što je do danas više od 30 hiljada penzionera pristupilo programu beogradske senior kartice, što znači da mogu da ostvaruju popuste i u mnogim drugim kompanijama i pozvao i ostale kompanije da se priključe ovom projektu kako bi zajedno kreirali jedan program koji je dobar i za Beograd i za njegove najstarije sugrađane.

 

Izvor: Beoinfo

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *