petak , 29 марта 2024
Početna / Vesti / Sport Vision i Extra Sports uz senior karticu

Sport Vision i Extra Sports uz senior karticu

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević izjavila je za Beoinfo da penzioneri od danas mogu da ostvare popuste sa senior karticom od 10 odsto u svim radnjama sportske opreme Sport Vision i Extra Sports.

Ona je podsetila da su senior kartice namenjene našim najstarijim sugrađanima putem kojih mogu da ostvare popuste u više od 100 kompanija, a koje su dosad potpisale protokol o saradnji sa Gradom Beogradom. Do sada je, prema njenim rečima, 115.000 penzionera na teritoriji prestonice preuzelo ovu karticu.

– Senior kartice penzioneri mogu da preuzmu u opštinama, klubovima za stare, ali i da ih dobiju na kućnu adresu ukoliko to zatraže putem kol-servisa. Penzioneri nemaju apsolutno nikakav trošak oko izdavanja ili održavanja senior kartice – istakla je Stanisavljevićeva.

Ona je pozvala i druge društveno odgovorne kompanije da se uključe u ovu akciju i na taj način pomognu našim najstarijim sugrađanima.

Penzioneri će popuste od 10 odsto moći da ostvare kupovinom brendova: Ellesse, Lonsdale, Kander, Athletic, Cocomo, J2C, Lotto, Slazenger, naveli su iz kompanije Sport Vision.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *