četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stovarište Arsenijević peti put

Stovarište Arsenijević peti put

Spuštene su zavese na šesti po redu Turnir u malom fudbalu „Sopot 2017“. Pobednik turnira je ekipa „Stovarište Arsenijević“, koja je u finalu bila bolja od Sportskog centra Mihailović rezultatom 2:1, dok je u nadmetanju za treće mesto „Transkop ANK“ bio bolji od ekipe „Jakovljević stil“ rezultatom 3:2.

Najbolji strelac turnira je Stevanović David (SC Mihailović), najbolji golman Đurić Uroš (Stovarište Arsenijević), najbolji igrač Arsić Nikola (Stovarište Arsenijević). Turnir je ponovo okupio veliki broj ekipa (67) sa oko 700 prijavljenih igrača među kojima je bilo dosta igrača sa prvoligaške futsal scene, kao i reprezentativaca naše zemlje.

Trajao je jedanaest dana. Svake večeri pune tribine, a u finalnoj večeri hala je bila mala da primi sve zaljubljenike ove čarobne igre, pa se stajalo i sedelo na stepenicama. Ipak treba odati veliko priznanje ekipi Stovarištu Arsenijević sastavljene od lokalnih igrača i njihovih drgova, koja već peti put osvaja ovaj turnir, i tako još jednom dokazala da teško ko može da im parira pred domaćom publikom. Na svim ovim turnirima odigrala je 32 utakmice, gde je u 31 susretu izašla kao pobednik. Svaki turnir posvećuju njihovom drugu Jovi koji je pre pet godina izgubio život na ovom turniru, pa parola „Pet titula, pet godina bez Jove“, budi sećanja na velikog drugara, čoveka i sportistu.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *