petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Mladima opet šansa
Ekipa Karadjordja na prvom treningu

Mladima opet šansa

Danas  su sa pripremama počeli i fudbaleri Karađorđa iz Topole. Ekipa koja se sa 22 boda nalazi na 10 mestu, kreće sa novim snagama, jer je gotovo 10 igrača otišlo ili je najavilo odlazak. Šef struke Slobodan Stašević, baš kao i u avgustu, ima težak zadatak, da od novajlija, pre svega mladih igrača, napravi tim koji će ovo proleće odigrati u dobrom ritmu.Danas  su sa pripremama počeli i fudbaleri Karađorđa iz Topole. Ekipa koja se sa 22 boda nalazi na 10 mestu, kreće sa novim snagama, jer je gotovo 10 igrača otišlo ili je najavilo odlazak. Šef struke Slobodan Stašević, baš kao i u avgustu, ima težak zadatak, da od novajlija, pre svega mladih igrača, napravi tim koji će ovo proleće odigrati u dobrom ritmu.

– Nekoliko igrača koji su nosili igru tokom jeseni je otišlo – ističe prvi trener Slobodan Stašević. – Igrali smo u minulom delu prvenstva od sjaja do očaja. Prvi deo prevenstva dobro, onda imali četri kola loših igara, brzo smo se vratili i osvojili zavidan broj bodova. U ovoj ligi ništa nije sigurno, jer će na kraju prvenstva ispasti čak četiri kluba. Imamo dobru bodovnu zalihu, ali i mala neopreznost može mnogo toga da poremeti.

– Karađorđe opet mora iz početka?

– Koga nema bez njega se može, a i mora. Karađorđe je već godinama klub koji daje priliku mladim igračima. Sa svima ostajemo u dobrim odnosima, pokušaćemo da sa mladim igračima napravimo dobru igru, da kroz treninge uigramo novi tim. Odlazak igrača nas nije iznenadio, jer svako od njih je dobrim igrama u Karađorđu, obezbedio sebi dobre uslove u drugom klubu – siguran je Stašević.

Karađorđe su za sada napustili Vidić, Vujić i Veličković koji su pojačali Zlatibor. Golman Trifunović je otišao u FAP, Kurandić u Tutinu, otišli su još Blagojević i Stakić, dok će Kilibarda najverovatnije prestati sa igranjem. Novajlije su mladi golman Ilić iz Šumadije iz Aranđelovca, Stoilković iz Gruže i Dobrić/Grafičar/. Ovih dana vode se pregovori sa još nekolicinom igrača koji će verovatno pojačati redove ekipe iz Topole.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *