petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Konferencija klubova Prve beogradske lige

Konferencija klubova Prve beogradske lige

Predstavnici klubova Prve beogradske lige iz sve tri grupe ovog takmičarskog ranga održali su Konferenciju na kojoj su izabrali svog predstavnika u Skupštini Fudbalskog saveza Beograda. Sastanak je vodio komesar za takmičenje Prve beogradske lige Željko Petković sa svojim saradnicima Željkom Mohorom (suđenje) i Goranom Perićem (disciplina). Pored komesara rad Konferencije pratili su i generalni sekretar FSB Mirko Gluščević i sekretar Organizacije fudbalskih trenera FSB Duško Milanović.

Najvažnija tačka današnje sednice bila je izbor delegata za Skupštinu FSB, predstavnici klubova Prve beogradske lige jednoglasno su izabrali Miloša Veselinovića iz FK „Institut“.

U drugom delu Konferencije razgovaralo se na temu priprema za start prolećnog dela sezone. I beogradske „prvoligaše“ pritiskaju slični problemi kada se radi o organizaciji utakmica, a u pogledu angažovanja licenciranih redara, pa ih je generalni sekretar Mirko Gluščević informisao da su iz Fudbalskog saveza Beograda već preduzeti koraci da se dođe do rešenja tog problema. Komesari za suđenje i disciplinu Željko Mohora i Goran Perić su sugerisali predstavnicima klubova da budu spremni za i nastavak takmičenja, a što se tiče suđenj komesar Željko Mohora je analizirao neke situacije iz jesenje polusezone istakavši da se prati učinak sudija.

 

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *