subota , 20 априла 2024
Početna / Vesti / Održana sednica Veća

Održana sednica Veća

Na sednici Veća gradske opštine Mladenovac održanoj 2. februara usvojene su sve tačke dnevnog reda.

Dnevni red :

1. Razmatranje molbe Sky music solutions doo Beograd od 30.1.2018. za saglasnost za zauzeće javne površine na platou ispred zgrade GO Mladenovac sa predlogom rešenja.
2. Predlog zaključka o angažovanju sredstava budžeta gradske opštine Mladenovac za realizaciju pratećih troškova povodom održavanja koncerta na platou ispred zgrade GO Mladenovac na dan 7. februara 2018. godine.
3. Predlog odluke o izboru programa prijavljenih na Javni konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja u 2018. godini iz budžeta gradske opštine Mladenovac.
4. Razmatranje finansijskih planova mesnih zajednica na teritoriji GO Mladenovac za 2018. godinu, radi davanja saglasnosti.
5. Razmatranje izveštaja o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja JKP „Mladenovac“ za 2017. godinu, radi davanja saglasnosti.
6. Predlog rešenja o odobravanju prenosa sredstava OŠ „Živomir Savković“ na ime finansiranja putnih troškova radi odlaska na svečanu dodelu nagrade učenika u Republiku Srpsku – Banja Luka.
7. Predlozi rešenja o utvrđivanju liste iazabranih lica koja su ostvarila pravo na jednodnevni izlet za penzionere po raspisanom javnom pozivu u okviru projekta iz oblasti socijalne zaštite „Treće doba – zlatno doba“.
8. Predlog programa korišćenja sredstava iz kapitalnog budžeta grada Beograda na investicionom održavanju infrastrukturnih objekata vodovoda i kanalizacije na teritoriji gradske opštine Mladenovac za 2018. godinu.
9. Razno.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *