utorak , 23 jul 2024
Početna / Sport / Fudbal / Važno obaveštenje za fudbalske klubove

Važno obaveštenje za fudbalske klubove

U skladu sa obavezama iz člana 22. Statuta Fudbalskog saveza Beograda i Pravilnika o knjizi članova udruženja, društava i saveza u oblasti sporta Ministarstva omladine i sporta RS (Službeni glasnik RS od 15. januara 2018. godine), sa ciljem ažuriranja Knjige članova FSB, neophodno je dostaviti sledeće podatke i to:

– popunjen obrazac br. 3 „Evidencioni list člana“ koji je potrebno da bude pečatiran i potpisan od strane lica za zastupanje vaše organizacije,

– Kopiju rešenja Agencije za privredne registre (ukoliko je bilo izmena dostaviti sve kopije APR-a od usvajanja novog zakona o sportu RS od 2011. godine)

– Kopiju važećeg Statuta vaše organizacije (svaka strana Statuta mora biti overena pečatom organizacije)

Sve navedene podatke potrebno je dostaviti stručnoj službi Fudbalskog saveza Beograda na adresu ul. Deligradska 27, ili putem imejl adrese branislava.klemenjak@fsb.org.rs, najkasnije do 15. marta 2018. godine. Za sve informacije i pomoć možete se obratiti Branislavi Klemenjak na tel. 011/2686 686.

Takođe se obaveštavaju klubovi članovi FS Beograda da su kao sportske organizacije u obavezi da primene ovaj Pravilnik i svoju knjigu članova ažuriraju u skladu sa istim.

Svu neophodnu dokumentaciju za vođenje knjige članstva, kao i Pravilnik možete naći, (http://www.mos.gov.rs/dokumenta/sport/pravilnik-o-knjizi-clanova)

Preporuka

Kulturno-sportska manifestacija Igrale se delije

Igrale se delije je manifestacija kulturno-sportskog karaktera, koja se ove godine održava 10 put po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *