četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Vesti / Ledena kiša najavljuje opasnost

Ledena kiša najavljuje opasnost

Na današnjoj sednici Štaba za vanredne situacije preporučeno građanima da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova zbog pojave ledene kiše i leda. Prema najavi RHMZ-a ledena kiša se očekuje 2. marta na području grada Beograda.

Kako je rečeno na Štabu, tokom četvrtka i petka proglašen je crveni meteo alarm, odnosno opasne vremenske pojave takvog intenziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi. Zbog pojave ledene kiše i leda preporučuje se pešacima i vozačima dodatan oprez prilikom izlaska u saobraćaj.

Povodom 1. marta Svetskog dana civilne zaštite na danšnjoj sednici sumirani su rezultati u 2017. godini, kao i planovi delovanja za naredni period Štaba za vanredne situacije na teritoriji gradske opštine Mladenovac.

Usvojen je radni izveštaj o delovanju zimske službe na teritoriji gradske opštine Mladenovac za period 25.2.- 1.3. 2018. Takođe, Štab je raspravljao o stanju u oblasti zaštite od požara u osnovnim školama na teritoriji GO Mladenovac.

Preporuka

Beogradska zona, četvrto prolećno kolo

Danas su odigrane samo dve utakmice Beogradske zone u okviru četvrtog prolećnog kola. Datum | …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *