subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Važno obaveštenje za klubove

Važno obaveštenje za klubove

OFT FSB i Komisija za licenciranje trenera obaveštavaju klubove koji se takmiče u Srpskoj ligi – grupa “Beograd”, Zonskoj ligi Beograda i Prvoj beogradskoj ligi čiji treneri seniorskih ekipa, a čije trenerske UEFA/FSS “A” i UEFA/FSS “B” diplome su istekle 31.12.2017. godine, a koji su dobili privremene dozvole za rad za takmičarsku sezonu 2017/2018, da su isti bili dužni da do 01.03.2018. godine u OFT FS Beograda dostave potvrde da su svoje trenerske diplome produžili na seminarima koje je organizovao Edukacioni centar FS Srbije.

Spisak trenera seniorskih ekipa i njihovih pomoćnika koji nisu dostavili potvrde o produženju važnosti njihovih diploma dostavljen je komesarima za takmičenje u pomenutim rangovima i isti će obavestiti klubove čiji treneri se nalaze na spisku da su dužni da do petka 09.03.2018. godine u OFT FS Beograda vrate izdate dozvole za rad koje su automatski suspendovane, što znači da ti treneri ne mogu da vode ekipe u takmičarskoj sezoni 2017/2018, o čemu će biti obavešteni i delegati na utakmicama tih klubova.

U slučaju da klub ne vrati dozvolu za rad suspendovanog trenera, podleže sankcijama komesara za disciplinu u pomenutim takmičarskim rangovima.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *