subota , 20 априла 2024
Početna / Poljoprivreda / Mladenovački ratari i stočari spremni za konkurse

Mladenovački ratari i stočari spremni za konkurse

Mladenovačko Udruženja odgajivača goveda simentalske rase održalo je danas redovni sastanak članstva U prostorijama gradske opštine Mladenovac.

Članovi Uduruženja razgovarali su danas sa Gordanom Dimitrijević Bjeličić, članom Veća gradske opštine Mladenovac zaduženom za poljoprivredu i Dobricom Brkićem, predsednikom Udruženja. Dobrica Brkić, predsednik Udruženja odgajivača goveda simentalske rase, upoznao je članstvo sa pogodnostima koje dobijaju pristupanjem Republičkoj asocijaciji odgajivača. Usvojen je Izveštaj o radu Udruženja za 2017. godinu kao i visina članarine za ovu godinu koja iznosi 2.000 dinara.

Šta mladenovački stočari mogu u ovoj godini da očekuju od Grada Beograda i gradske opštine Mladenovac, predstavila je Gordana Dimitrijević Bjeličić, član Veća zadužena za poljoprivredu. Bjeličićeva je podsetila da je budžet grada Beograda za poljoprivredu ove godine znatno uvećan, te da će mladenovački ratari i stočari imati dosta konkursa na kojima mogu da dobiju sredstva. Ona je dodala da opština i ove godine subvencioniše veštačko osemenjavanje goveda.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *