petak , 19 априла 2024
Početna / Vesti / Sve više radova u opštini Mladenovac

Sve više radova u opštini Mladenovac

Tokom prošle nedelje obavljeno je nekoliko vrsta radova na više lokacija u opštini Mladenovac.

Javno vodoprivredno preduzeće „Beogradvode“ započelo je čišćenje potoka Serava na potezu kod garaža Saobraćajnog preduzeća „Lasta“. Potok će biti očišćen od mulja, otpada i okolnog rastinja. Takođe, uklanjanjem otpada i drvne mase preduzeće „Beogradvode“ nastavilo je čišćenja Bataševačkog potoka dugačkog 900 metara.

Preduzeće „Srbijaautoput“ obavlja radove na prvoj fazi izgradnje trotoara pored Smederevskog puta u Mesnoj zajednici Bataševo. Trotoar će biti urađen u dužini od 1.250 metara.

Ekipe „Beograd puta“ završile su asfaltiranje ulice Princa Tomislava u Rabrovcu. Ulica je dugačka 800 metara. Prema rečima Vladana Glišića, predsednika gradske optšine Mladenovac, vrednost ovog programa asfaltiranja koji finansira grad Beograd je 40 miliona dinara, a programom je predvićeno asfaltiranje 17 ulica.

altMehanizacija i radnici JKP „Mladenovac“ radili su na uređenju atarskog puta u Pružatovcu. Put je dugačak 700 metara, a prema rečima Vladete Lučića, direktora JKP „Mladenovac“, vrednost radova je oko 2,5 miliona dinara. Posle Pružatovca, radovi se nastavljaju u Markovcu i Vlaškoj.

Radnici preduzeća „Putevi Beograd“ obnavljali su vertikalne signalizacije koja je tokom prethodnog perioda vandalskim ponašanjem pojedinaca i grupa polomljena na više mesta u gradu.

.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *