subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Ostali sportovi / Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta

Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta

 

SPORTSKI SAVEZ MLADENOVCA

JAVNI POZIV

Pozivaju se sportski klubovi sa teritorije gradske opštine Mladenovac koji imaju potrebu za usavršavanjem stručnih kadrova angažovanih u svojim organizacijama da podnesu odgovarajuće prijave u cilju konkurisanja kod Sportskog saveza Mladenovca za program „Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta“.
Prijava treba da sadrži pored propratnog pisma i potvrdu granskog saveza o apliciranju ili upisu na program usavršavanja.
Prijavu dostaviti u zatvorenoj koverti sa naznakom „Usavršavanje stručnjaka za rad u oblasti sporta“, na adresu Sportski savez Mladenovac, Ul. Vuka Karadžića br. 73, 11400 Mladenovac (kancelarija u Sportsko rekreativnom centru „LJubomir Ivanović Gedža“, Mladenovac), od dana objavljivanja na zvaničnom sajtu GO Mladenovac, odnosno od 03.05.2018. godine.
Konkurs važi od dana objavljivanja pa do utroška sredstava obezbezbeđenih za ovaj program.Informacije na telefon 060/1896-121.
Ovaj poziv postaviti na oglasnoj tabli i zvaničnom sajtu GO Mladenovac, oglasnoj tabli SRC, a ponuditi ga i svim sredstvima informisanja koja deluju na teritoriji GO Mladenovac radi eventualnog objavljivanja.
S poštovanjem,
Sportski savez MladenovcaAleksandar Jovanović, generalni sekretar SSMLD

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *