četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ilić veruje u opstanak

Ilić veruje u opstanak

Posle jesenjeg dela prvenstva, fudbaleri Karađorđa su bili u mirnu luku. Sredina tabele bila je planirana i ovog proleća, bez obzira na činjenicu, da su u zimskom prelaznom roku ostali bez nekoliko standardnih igrača,Trifunović, Vidić, Vujić… Slabije igre doprinele su, da u devet prolećnih kola, osvoje samo četiri boda. Ekipa se sada nalazi u teškom položaju i samo dobre igre i osvojni bodovi, mogu da povrate samopouzdanje.

– Nismo očekivali ovako loš rezultat – ističe mladi golman/bonus/ Aleksa Ilić.- U nekim utakmicama nismo imali sportske sreće i ostali bez bodova. Nije još sve izgubljeno, malo smo povratili samopouzdanje, jer smo u poslednje dve utakmice odigrali dobro. Za nas je svaka utakmica kvalifikaciona. U subotu nam u goste dolazi Mokra Gora, do sada smo protiv njih pobeđivali kod kuće, a gubili u gostima. Moramo da u svaki naredni meč idemo na pobedu, bez obzira da li igramo kod kuće ili na strani. Verujem da imamo snage i znanja da izborimo opstanak u ligi.

U četvrtoj sezoni takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, fudbaleri Karađorđa su u najvećim problemima, obzirom da liga broji 18 klubova, verovatno će ispasti četiri tima, zbog te činjenica ekipi su preko potrebni bodovi. Utakmica protiv odlične ekipe Prova, kada su Topolci pobedili 2:0, dokazala je da ovaj tim može više od onoga šta je učnio u predhodnom delu prvenstva.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *