četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Vesti / Radovi u punom jeku

Radovi u punom jeku

 

Putarska preduzeća „Beograd put“ i „Srbijaautoput“ asfaltirala su prošle nedelje nekoliko ulica na teritoriji opštine Mladenovac.

Završeno je asfaltiranje dve ulice u MZ „Mala Vrbica“, ulice „21. maja“ i „Miodraga Miloševića“. Prema rečima Tomislava Tanaskovića, predsednika MZ „Mala Vrbica“, meštani su zadovoljni radovima jer je ulica „21. maja“ bila asfaltirana pre trideset godina dok ulica „Miodraga Miloševića“ nikad nije imala asfaltnu podlogu.

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, najavio je asfaltiranje delova državnog i lokalnog puta koji će povezati tri sela u opštinama Mladenovac i Grocka – Senaju, Šepšin i Dražanj. Glišić je rekao da se planira rekonstrukcija i asfaltiranje 1.800 metara državnog puta i 400 metara lokalnog puta koji će spojiti Senaju, Šepšin i Dražanj. Radove će obavljati „Srbijaautoput“. Glišić je dodao JKP „Mladenovac“ završava projekat sanacije nekategorisanih puteva kao i da je u planu usvajanje novog programa za 2018. godinu čija vrednost je oko 20 miliona dinara.

altAsfaltiran je i Puta za groblje u Duboni dugačak 900 metara. Prema rečima Jovice Ivanovića, predsednika MZ „Dubona“, osim ovog puta, pre dva meseca urađene su Kupinićeva ulica (250m), Zadrugarska (250), Mihajla Avramovića (550) i Duboka jaruga (250) a u planu je da se radi i Trajkovačka ulica.

Na teritoriji MZ „Senaja“ urađene su tri ulice, Put za Krak dugačak 200 metara, Put za Osoje i Školska ulica.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *