petak , 7 октобра 2022
Najnovije vesti
Početna / Uncategorized / Ove godine 500 autosedišta

Ove godine 500 autosedišta

 

Uručenjem 106 dečijih autosedišta počeo je sa realizacijom zajednički projekat podele besplatnih autosedišta gradske opštine Mladenovac i Komisije za bezbednost saobraćaja.

Prema rečima člana Komisije za bezbednost saobraćaja, Stefana Ivanovića, planirano je da se ove godine podeli oko 500 autosedišta. Predavanje o pravilnoj upotrebi dečijih autosedišta održala je Gordana Vesnić, diplomirani inženjer saobraćaja, iz Udruženja „Zeleni talas“.

Vladan Glišić, predsednik gradske opštine Mladenovac, izrazio je zadovoljstvo što projekat podele besplatnih dečijih autosedišta uspešno funkcioniše od 2016. godine kao i da je do sada podeljeno više od hiljadu autosedišta.

– Nadam se da ste konkurisali i za novčani deo od 10.000 dinara koji isplaćuje opština Mladenovac za novorođene bebe. Takođe i grad Beograd uplaćuje 20.000 dinara. Od danas ćemo imati i obuku kako se na pravilan način montira autosedište i mislim da je dobra stvar da stručni ljudi to objasne. Dobili smo preporuku od Agencije za bezbednost u saobraćaju da ovaj projekat nastavimo. Želim vam sve najbolje i puno prodične sreće – rekao je Glišić.

Preporuka

Dani Evropske kulturne baštine – Vlaška

Danas je u OŠ Bora Lazić u Vlaškoj održan kulturni program na temu Evropske kulturne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *