subota , 22 јануара 2022
Najnovije vesti
Početna / Vesti / Penzioneri Savskog venca i danas na Kosmaju

Penzioneri Savskog venca i danas na Kosmaju

 

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović ispratila je danas grupu od sto penzionera na besplatan jednodnevni izlet na Kosmaj. U proteklih mesec dana, 400 starijih sugrađana putovalo je na izlet u organizaciji ove opštine, navodi se u saopštenju.

Predsednica opštine pozdravila je seniore i poželela im srećan put. Podsetila da je tokom ove godine 1.500 penzionera sa Savskog venca putovalo na dvodnevne izlete u Vrnjačku Banju i na Taru, dok je preko 800 njih uživalo na jednodnevnim izletima na Avali i Kosmaju.

– Ovo je poslednja planirana tura na Kosmaj u ovoj godini – rekla je Vujovićeva i najavila uskoro izlete za penzionere na novim destinacijama širom Srbije koje oni budu izabrali.

U sklopu ove turističke ture, penzioneri će danas u pratnji vodiča posetiti Muzej u Mladenovcu, a zatim Spomenik despotu Stefanu u Crkvinama. U nastavku izleta imaće priliku da obiđu manastire Pavlovac i Tresije, kao i da uživaju u prirodi, zelenilu i čistom vazduhu na Kosmaju. Poslepodnevni sati su rezervisani za ručak i druženje  u restoranu, a povratak se planira u večernjim časovima.

Preporuka

Duljaj najuspešniji

Akademija fudbala Duljaj, ostvarila je najbolje rezultate na turniru u malom fudbalu za mladje kategorije. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *