četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Vesti / Kilometar asfalta na Seltersu

Kilometar asfalta na Seltersu

Postavljanjem završnog sloja asfalta, sledeće nedelje biće završeno asfaltiranje četiri ulice u MZ „Selters“ ukupne dužine 1.000 metara.

Radovi se obavljaju u ulicama Radoja Domanovića, Mileve Marić, Rudničkoj i Triglavskoj. Prema rečima Gorana Spasojevića, člana Veća gradske opštine Mladenovac, urađeni asfalt i horizontalna signalizacija značiće mnogo, pre svega deci, jer se radi o ulicama koje se nalaze u blizini osnovne škole.

– Pre svega značiće mnogo za decu iz ove mesne zajednice, u blizini je škola i sve četiri ulice koje smo radili u ovom projektu rekonstrukcije obuhvataju dužinu od oko 1.000 metara. Važno je da smo ispunili obećanje građanima jer je ovde asfalt poslednji put urađen pre 47 godina i od tada je samo nekoliko puta rekonstruisan krpljenjem udarnih rupa. Građani ovog dela Seltersa su izuzetno zadovoljni jer smo ovim radovima uspeli da uradimo i horizontalnu signalizaciju što je izuzetno važno za bezbednost naše dece – rekao je Spasojević.

Predsednik gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić, rekao je da se od ponedeljka očekuje asfaltiranje završnog sloja na pomenute četiri ulice u MZ „Selters“.

alt- Radovi se obavljaju po ovogodišnjem programu Javnog preduzeća „Putevi Beograda“, urađen je prvi sloj asfalta u četiri ulice MZ „Selters“, a od ponedeljka se očekuje asfaltiranje završnog sloja. Nastavljamo dalje po tom programu i mogu da najavim da će 15. oktobra početi izgradnja trotoara u mesnoj zajednici Velike Granice u dužini od 800 metara, od stare škole ka Mlekari „Granice“. U planu je nastavak programa, očekujemo da ćemo uraditi trotoar u ulici Braće Badžak kao i trotoar i asfaltiranje ulice Slobodana Jovanovića.

Trudimo se da radimo ravnomerno po svim mesnim zajednicama, važno je da moraju biti rešeni imovinsko pravni odnosi, zatim moramo raditi poštujući zakone i programe preduzeća i kada sve to usaglasimo dolazimo do izvođenja radova. Za sledeću godinu napravili smo veliki program i nadam se da ćemo kao i prethodnih godina dosta ulica asfaltirati – rekao je Glišić i dodao da će sa urađenim ulicama do kraja godine opština Mladenovac imati 120 kilometara asfaltiranih ulica u 2018. godini.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *