petak , 26 априла 2024
Početna / Poljoprivreda / Mladenovac na Sajmu etno hrane i pića

Mladenovac na Sajmu etno hrane i pića

Gradska opština Mladenovac učestvuje na 13. Međunarodnom sajmu etno hrane i pića koji se održava od 21. do 24. novembra na Beogradskom sajmu. Našu opštinu predstavljaju četiri izlagača na zajedničkom štandu grada Beograda.

Gradsku opštinu Mladenovac su na otvaranju predstavljali Mlekara „Granice“, „Bibli“ iz Pružatovca, Plantaža šipka „Petrović“ iz Vlaške i Jelena Kapisoda, proizvodnja cerealija „Amnona“ iz Vlaške.

Sajam je posetila i Gordana Dimitrijević Bjeličić, član Veća gradske opštine Mladenovac zadužena za poljoprivredu, koja je rekla da je ovo četvrti nastup mladenovačkih proizvođača hrane i pića na sajmu i najavila učešće još proizvođača iz naše opštine.

Na ovogodišnjoj manifestaciji će se predstaviti gotovo 400 učesnika sa više od 2.000 različitih proizvoda iz cele Srbije i okolnih zemalja, a izlagači su na zbirnim štandovima grupisanim po regionalnoj pripadnosti.

Sajam je otvorio pomoćnik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović koji je istakao da sajam umnogome pomaže malim poljoprivrednim proizvođačima. Na 13. izdanju Sajma primetan je veći broj izlagača i proizvoda, naveo je Mladenović, ukazavši na činjenicu da je proizvođačima važno da se ovde pojave i izlože svoje proizvode.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *