sreda , 7 јуна 2023
Početna / Vesti / Proširena javna rasveta u Koraćici
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proširena javna rasveta u Koraćici

Ugradnjom dvadeset novih svetiljki proširena je mreža javne rasvete na putu Ukaljevac koji spaja mesne zajednice Koraćicu i Pružatovac.

Prema rečima Vladana Glišića, predsednika gradske opštine Mladenovac, rasveta je postavljena na frekventnom putnom pravcu koji do sada nije bio osvetljen.

– Nalazimo se na ulici koja spaja mesne zajednice Pružatovac i Koraćicu. Ovo je dosta frekventan put koji do sada nije bio osvetljen, a sada će biti postavljeno 20 novih svetiljki. Mislim da ćemo poboljšati bezbednost na ovom delu puta gde su se svih ovih godina zbog frekvencije saobraćaja, pogotovo u zimskom periodu i u večernjim satima, dešavali saobraćajni incidenti.

Verujem da ćemo sa osvetljenjem ove ulice koja izlazi na skretanje ka Pružatovcu, kod restorana „Romansa“, povećati bezbednost učesnika u saobraćaju. Program postavljanja novih svetiljki koji opština Mladenovac sprovodi predviđa postavljanje 55 svetiljki na teritoriji naše opštine. Vrednost tih radova je oko 700.000 dinara – rekao je Glišić.

Preporuka

Tribine kompletirane, učešće bez kotizacije

Sve smo bliži Streetball Mladenovac, 26-ti košarkaški turnir počeće 22. juna. Uplata kotizacije ni ove …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *