subota , 27 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ima fudbalskog materijala u Topoli

Ima fudbalskog materijala u Topoli

Posle nekoliko godina takmičenja u Srpskoj ligi Zapad, fudbaleri Karađorđa su ove jeseni nastupali u Šumadijsko-Podunavskoj zoni. Rezultati, svakako nisu ispunili očekivanja ljubitelja fudbala u Topoli, jer su predhodnih godina navikli svoje ljubitelje fudbala na kvalitetne mečeve, koje su pratili i poklonici ovog sporta iz celog regiona.

Posle ispadanja, rukovodstvo kluba je donelo odluku, da se osloni na sopstveni igrački kadar, a za trenera je imenovalo doskorašnjeg igrača Nikolu Vukajlovića. Topolci: Kačarević, Doderović, Živković, nastupaju za Šumadiju iz Aranđelovca, Vujić je u Zlatiboru, pa je trener Vukajlović, uz već iskusne: Tufegdžića, Lazarevića i Živanovića, ekipi priključio uglavnom mlade i neafermisane igrače, ponikle podno Oplenca.

– Ne mogu biti zadovoljan rezultatima – jasan je trener Vukajlović. – U jesenjem delu primali smo dosta golova u nadoknadi vremena, gubili lako bodove kod kuće, može se reći da je to cena neiskustva, jer nam je ekipa jako mlada. Oslonac ekipe su momci iz Topole, i to će se nastaviti i u narednom periodu, cilj je zadržati celu ekipu na okupu, što je svakako najvažnije, ali ne i lako. Sigurno je da moramo da se pojačamo, potrebna su nam, dva do tri iskusna igrača, koja će biti nosioci igre. Imam punu podršku ljudi iz kluba i opštine. Sledeće godine slavimo 100 godina postojanja, što je lep i bitan jubijel za klub, ali i grad Topolu.

Ima u Topoli fudbalskog materijala, jer mlađe selekcije Karađorđa i Akademije fudbala Duljaj beleže odlične rezultate, pa je potrebno samo malo vremena da stignu do seniorskog sastava .

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *