sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Penal rulet na strani Đokić Plasta

Penal rulet na strani Đokić Plasta

Sjajna predstava u finalu Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pred 1000 gledalaca. U penal ruletu do trijumfa je došala ekipa Đokić Plast iz Jelenca sastavljena od igrača iz Topole, koja je posle penala nadigrala AS Dragi iz Nemenikuća koja je bila sastavljena od igrača iz Mladenovca. U regularnom delu rezultat je bilo 4:4. Pobedniku je pripala nagrada od 300.000 dinara, poraženom 150.000, dok je treće mesto i nagradu od 50.000, osvojila ekipa Kubis, koja je bila bolja od Poslastičarnice Gage 4:2. Najbolji igrač turnira je 18-godišnji Petar Milovanović iz pobedničke ekipe i on je najmlađi igrač seniorskog turnira u istoriji dugoj više od 30 godina. Najbolji golman je Jovica Jovanović takodje iz pobedničke ekipe. Najbolji strelac je Željko Grujičić iz ekipe Win Win.

Kada su u pitanju veterani nagrada za prvo mesto iznosila je 70.000 dinara i osvojio je Libar Hom pobednom nad Bekamentom 3:1, kome je pripala nagrada od 20.000. Treće mesto je osvojio Selters i nagradu od 10.000 pobedom nad ekipom Domaćina takodje 3:1. Za najboljeg igrača kod veterana proglašen je Goran Spasić, najbolji strelac je Ivan Ivković, dok je najbolji golman Viktor Marniku svi iz pobedničke ekipe Libar Hom.

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima predao je Goran Spasojević, član Veća GO Mladenovac zadužen za sport i turizam. Najboljem golmanu kod seniora pehar je predao Jovan Miletić. Za najboljeg sudiju proglašen je Miloš Berisavac.

Plakete su dobili: GO Mladenovac kao pokrovitelj, Sportsko centar Ljubomir Ivanović Gedža kao sjajan domaćin, portal InfoM.rs i Mladenovac Uživo za medijsku promociju.

 

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *