subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pakleno drugo poluvreme na Adi, teža povreda Stevančevića
Igrači i stručni štabovi OFK Mladenovca i Proletera iz Mihajlovca

Pakleno drugo poluvreme na Adi, teža povreda Stevančevića

OFK Mladenovac – Proleter Mihajlovac 3:0(0:0)

Igralište na Adi. Gledalaca: 30. Sudija: Milenković. Strelci: Marinković u 53, F. Stevanović 72, Kostić 78.

OFK Mladenovac: Marić, Petrović, Maksimović, Rajković, Vukićević, Milić, Pantić, Kostić, Đorđević, Kretić, Matejić. Igrali su još: Pavlović, Čokić, Nikolić, Stevančević, F. Stevanović, D. Stevanović, Marinković.
Proleter Mihajlovac: Jovković, Blagojević, Bačanin, A. Lukić, M. Lukić, Milisavljević, Maksimović, Vasić, Redžić, Milovanović, Najdanović. Igrali su još: M. Lukić, Živković, Živić, Vasiljević, Stević.

Lider Beogradske zone OFK Mladenovac i član Srpske lige Zapad Proleter iz Mihajlovca odigrali su na Adi, zanimljivu utakmicu. U prvom poluvremenu mihajlovčani su imali veći posed lopte, dok su mladenovčani imali više šansi. U drugom delu postojao je samo OFK Mladenovac. Prvo je Marinković posle duplog pasa sa F. Stevanovićem doneo prednost. Nešto kasnije F. Stevanović je iskoristio gužvu i povisio rezultat, da bi Kostić udarcem sa 16 metara pogodio stativu od koje se lopta odbila u mrežu Proletera i na taj način postavio konačan rezultat. OFK Mladenovac je imao još dve sjajne prilike, prvo je Matejić prošao i golmana i pogodio spoljni deo mreže, isto je to nešto kasnije učinio i F. Stevanović. U 80 minutu štoperu OFK Mladenovca Stevančeviću je iskočilo rame, pa je morao u Urgentni centar.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *