sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ovacije Dmitroviću i Milivojeviću u Mladenovcu/video/

Ovacije Dmitroviću i Milivojeviću u Mladenovcu/video/

Fudbalski reperezentativci Srbije posetili Mladenovac

OVACIJE DMITROVIĆU I MILIVOJEVIĆU

Učenici i učenice OŠ Momčilo Živojinović iz Mladenovca, ovacijama su dočekali reprezentativce Srbije u fudbalu, golmana Marka Dmitrovića, koji nastupa za Eibar, član najjače Španske lige, i Luku Milivojevića, kapitena Kristal Palasa, član Engleske Premijer lige. Oni su domaćinima poklonili majce sa znakom FS Srbije. Prvo su posetili starije osnovce, i to na času Engleskog jezika, a potom i Geografije. Đaci su postavljali pitanja, a reprezentativci sa zadovoljstvom odgovarali, i malo posetili sebe na dane, kada su i oni išli u školu. Posle ovog zajedničkog druženja, potpredsednik FS Beograda i član Skupštine FS Srbije Goran Spasojević, koji je i član Veća za sport u Mladenovcu, obećao je podršku reprezentaciji, u vidu obezbeđivanja prevoza ovog uzrasta, za naredne utakmice naše najbolje selekcije.
Reprezentativci su potom posetili i mlađe osvnovce, od prvog do četvrtog razreda, gde su doživeli neviđenu podršku, i gotovo pola sata delili autograme, družili se i slikali za uspomenu. Iako najmlađi, dobro su obavešteni o nastupima naših reprezentativaca u inostranstvu, što je iznenadilo i Dmitrovića i Milivojevića.
Reprezentativci su posetili i Gimnaziju, gde su se osim prezentacije fudbalske igre, oprobali i u košarkaškim veštinama, šutiranju trojki. Milivojević je čak i zabeležio pobedu. Zajedno sa rukovodstvom škole i učenicima ovo druženje su zabeležili i zajedničkom slikom .
Članovi reprezentacije Dmitrović i Milivojević u Mladenovac su došli u društvu Direktora medijskog sektora FS Srbije Nebojše Petrovića i snimatelja Vanje Stankovića.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *