subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac – Karadjordje 1:2

OFK Mladenovac – Karadjordje 1:2

OFK Mladenovac – Karađorđe 1:2(0:1)

Igralište Radničkog PDM. Gledalaca: 100. Sudija: Radoslav Milenković. Strelci: Rajković u 88 minutu za OFK Mladenovac, Brkić u šestom, Živanović u 49 minutu za Karađorđe.

OFK Mladenovac: Marić, Milišić, Arsić, D. Krstić, Maksimović, Ilić, Stojanović, Milovanović, Stijelja, Milivojević, Sarić, igrali su još Pavlović, Žujević, Pantić, Pantelić, Rajković, Mitrović, Filipović, Kostić, Đorđević, Avramović.

Karađorđe: Pajović, Marković, Ivić, Radojević, Nedeljković, Lazarević, Dulanović, Todorović, Živanović, Bajović, Brkić, igrali su još Baošić, Spasić, Stanojević.

Već u šestom minutu gostujući napadač Brkić je utrčao iz drugog plana i savladao Marić. Na početku drugog dela priseban je bio gostujući napadač Živanović. Domaći su u samoj završnici pogodkom glavom štopera Rajkovića ublažili poraz. Gosti su tokom celog meča pružili bolju igru. Briga za ekipu sa Seltersa je tim veća što su na ovom meču nastupali svi osim kapitena Matejića i M. Krstića, god gostiju izostali su Milovanović i štoper Živanović.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *