petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac – Vrčin 4:2(1:2)

OFK Mladenovac – Vrčin 4:2(1:2)

 

Igralište Radničkog PDM. Gledalaca: 80. Sudija: Stefan Filipović(Mladenovac). Strelci: Mitrović u četvrtom, Matejić 65, Milivojević 68, Krstin 84 za OFK Mladenovac, Daničić u 21, Paunović u 28 za Vrčin.

OFK Mladenovac: Pavlović, Žujević, Đorđević, D. Krstić, Maksimović, Kostić, Pantić, Milovanović, Mitrović, Milivojević, Stojanović, igrali su još Krstin, Rajković, Matejić, Ilić, Avramović, Arsić, M. Krstić.

Vrčin: Petrović, Branković, Živanović, Jovanović, Vagić, Veljović, Rakonjac, Daničić, Paunović, Bošnjaković, Kuzmanović, igrali su još Štrbac, Grujić.

Na samom početku meča grešku gostujuće odbrane iskoristio je Mitrović i doveo domaće u vođstvo. Za samo nekoliko minuta gosti su preokrenuli rezultat. Prvo je Daničić doneo izjednačenje, a ubrzo Paunović i vođstvo.
U završnici meča u igru je ušlo nekoliko standardnih igrača, pa su domaći za samo 20-tak minuta postigli tri gola. Prvo je Matejić iskoristio centaršut sa desne strane i glavom izjednačio rezultat. Ubrzo je Milivojević izveo slobodan udarac i skinuo paučinu gola vrčinaca. Šest minuta pre kraja postavljen je konačan rezultat, ovog puta pogodio je Krstin. Domaći su u ovom delu pogodili i dva puta levu stativu gola gostiju, učinili su to, prvo Milivojević, a potom i Stojanović.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *