četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Srpska liga na istoj adresi

Srpska liga na istoj adresi

Na početku prolećnog dela prvenstva Srpske lige Beograd, niko nije mogao ni da pretpostavi, da će se ovo takmičenje „završiti“ posle samo dva kola. Fudbaleri OFK Mladenovca su zabeležili pobedu i poraz. Prvenstvo je proglašeno završenim, a Kosmajci su zauzeli 13 mesto, i na taj način sačuvali status Beogradskog srpskoligaša.
– Prethodno prvenstvo je nažalost prekinuto u trenutku kada smo se dobro pripremili – ističe prvi trener OFK Mladenovca Miloš Višnjić. . Krivo nam je, jer smo u pripremnom periodu dobro radili, za mlade igrače je bilo bitno da odigraju prolećni deo, i steknu ogromno isustvo u takmičenju, protiv iskusnijih igrača. Što se daljih aktivnosti tiče, a na osnovu odluka nadleznih organa-saveza, odredićemo početak priprema. Smatram da postojeći kadar ima kvalitet, iskusniji smo za jednu, doduše nepotpunu sezonu, i uz dodatnu selekciju će biti sposoban, da se u narednoj sezoni nosi sa svim protivnicima.

– Sledi Skupština OFK Mladenovca?

– Početkom juna biće održana Skupština OFK Mladenovca. Mi smo gradski klub i o planovima za nastavak prvenstvene trke, mnogo će jasnija slika biti posle ove Skupštine. Mladenovac zaslužuje klub koji se takmiči u Srpskoj ligi Beograd, za razlku od ranijih prvenstava, u ovom smo imali većinu igrača poniklih podno Kosmaja, a bili su nosioci naše igre. Verujem da će jesenji deo prvenstva početi na vreme, sa ili bez prisustva publike- uveren je Višnjić.
Mladenovački ljubitelji fudbala su se uželeli „najvažnije sporedne stvari na svetu“. Kada počne prvenstvena trka, ako ne mogu da prate utakmice na samom terenu, moćiće u svakom slučaju, uz Sportski žurnal i lokalni portal InfoM TV.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *