utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stevanovicu novi mandat/video/

Stevanovicu novi mandat/video/

Zoran Stevanović je, kao što je Sportski žurnal i najavio, novi-stari predsednik srpskoligaša OFK Mladenovca. Na izbornoj Skupštini održanoj u prostorijama kluba na Seltersu, dobio je potpunu podršku svih članova, bilo ih je 13 prisutnih, od ukupno 15.
Stevanović je novi mandat dobio zahvaljujući dobrom radu u predhodnom periodu, jer je klub za tri godine promenio isto toliko rangova, a minulu sezonu završio na 13 mestu, čime je sačuvao status u Srpskoj ligi grupa Beograd. Upravni odbro čine pet članova, ali je Stevanović na Skupštini predložio tri(Zoran Stevanović, Goran Spasić, Dragan Jeremić), još dva člana biće naknadno odrđena. Izabran je i Nadzorni odbor(Boba Delić, Dejan Grujić, Bojan Stanić)

OFK Mladenovac kao i većina klubova u Srbiji ima finansijskih problema. Dodatni predstavlja rata za igrača Fiorentine Aleksu Terzića, koju je Crvena zvezda trebala da uplati OFK Mladenovcu, još u aprilu i to u iznosu od 49.800 eura. Klub je naknadno dogovorio prvu polovinu ove rate u maju(nije izmirena), a drugu do 5. avgusta.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *