četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Akademija Djokic sjajan domacin

Akademija Djokic sjajan domacin

Tradicionalni, šesti po redu turnir u malom fudbalu Akademije Đokić iz Velike Plane, održan je i ove godine na glavnom i pomoćnom terenu FK Morave, kao i na mini piču. Učestvovalo je 50 ekipa, raspoređenih u šest uzrasnih kategorija, iz celog regiona, a učestvovala je i beogradska Crvena zvezda, sa kojom Akademija ima potpisan ugovor o saradnji. Deca su bila oduševnjena, jer su posle dužeg vremena imali priliku za fudbalsko nadmetanje, ali i druženje.
Redosled najboljih po kategorijama izgleda ovako: 2007 VGSK(Veliko Gradište), Jasenica(Smederevska Palanka), Mladi radnik(Požarevac), 2008 Kolonija(Smederevska Palanka), AF Đokić, Trgovački, 2009 Jagodina A, Jagodina B, Mladi radnik(Požarevac), 2010 Vuk A(Paraćin), Kolonija(Smederevska Palanka), AF Đokić, 2011 Jagodina, AF Đokić, Trgovački, 2012 Crvena zvezda(Beograd), Jagodina, Kolonija(Smederevska Palanka). U svim kategorijama, prve tri ekipe dobile su pehare a pojedinci i medalje, domaćin se pobrinuo za sendviče i osveženja
Svi su Veliku Planu napustili zadovoljni, čak i oni koji su ostali bez medalja. Braća, Bojan i Dejan Đokić dokazali su da su sposbni i za organizaciju važnijih fudbalskih događaja, na nacionalnom nivou.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *