subota , 2 марта 2024
Početna / Vesti / Novac za medije otputovao iz Mladenovca

Novac za medije otputovao iz Mladenovca

I ove godine, baš kao i predhodnih, komisija koju je formiralo Veće GO Mladenovac, raspodelila je polovinu budžeta za proizvodnju medijskih sadržaja, televizijama koje niko u Mladenovcu ne prati. TV MAG iz Obrenovca kao i obično dobio je 700 hiljada naših para, još 100 hiljada dato je RTV iz Grocke i sve to kao političko-burazerska kombinacija. Sredstva su dobili i dva medija iz Mladenovca, Dragon star 500 hiljada i Delta pres 250 hiljada. Veće je odobrilo i 350 hiljada za Medija Pres Centar, ali iz ove medijske kuće su odbili odobrena sredstva. Prema rečima ljudi iz komisije oni su odlučili po direktivi. Iako  znaju jer je jedan član i komisije koja je rasporedjivala sredstva u Jagodini, da je doneta odluka da se sva sredstva odobre samo medijima iz ovog grada. U Mladenovcu, već godinama se prave kombinacije. Predsednik GO Vladan Glišić je glavni protagonista ovog Korona cirkusa. Prošlo je više od 10 dana od ove odluke, ali,  iako su pare već podeljene, na sajtu GO Mladenovac, još uvek nema nikakvih informacija.

Preporuka

Vojvodina u Topoli

Dame u kopačkama kreću ovog vikenda. Fudbalerke Karadjordja će u nedelju od 13. sati na …

6 Komentari

  1. Stankovicu ti si do juce trcao uz te iste protagoniste i vrlo pristrasno i poslusno pisao o svemu sto su uradili, a nisi pisao o onome sto su trebali, a nisu uradili. Objektivno, nepristrasno i profesionalno novinarstvo ti je nepoznato. Nego si ga sad ispu*io za pare pa si okrenuo list. Laicki receno- prodao si se. I to vrlo jeftino.

  2. Tako je stankovicu najveci sportista mladenovca ti si veci od dzajica samo narod glup nevidi kupi nam naocarwe da progledamo(:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *