sreda , 1 фебруара 2023
Početna / Sport / Fudbal / Oživelo na Seltersu/video/

Oživelo na Seltersu/video/

Posle gotovo četiri meseca prinudne pauze, oževeo je i stadion Selters u Mladenovcu. Danas su prvotimci ovog tima krenuli sa prirpemama. Prvi stručnjak Miloš Višnjić i njegov pomoćnih Predrag Dubonjac sa igračima su odradili prvi trening. Većina njih iz prošlog prvenstva ostala je uz klub.
Sledeća takmičarska sezona u Srpskoj ligi Beograd će verovatno biti nešto slabija, jer će liga brojati 18 ili 20 ekipa. Ono što mnoge zabrinjava je da će idućeg leta iz lige ispasti dosta ekipa. U OFK Mladenovcu očekuju dolazak nekoliko eksta pojačanja. Za dan dva stiže i igrač sa internacionalnim iskustvom, kako bi mreže protivnika bile više ugrožene.
Prozivci su prisustvovali: golmani Marić i Pavlović i igrači Ilić, Nikolić, Žujević, Milovanović, Milić, Matejić, Maksimović, Sokolović, Sarić, Milivojević, Stojanović, Kostić, Đorđević, D. Krstić, Pantić i Pantelić. Sa prozivke su izostali Arsić zbog bolesti, Mitrović zbog svadbe i Krstin. M. Krstić i Filipović su napustili klub. Na treningu je bilo i nekoliko igrača sa kojima će se razgovarati o saradnji.

Preporuka

Otvorene prostorije MZ i ambulante u Koraćici

Danas su u Koraćici otvorene prostorije MZ i ambulante, a u početku će ove prostorije …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *