petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Zona na rendgenu
Todorovic, Visnjic i Kuzmanovic/prvi zdesna/ nekada

Zona na rendgenu

Šumadija iz Jagnjila je, do pre samo nekoliko godina igrala važnu ulogu u Srpskoj ligi grupa Beograd. Bojan Kuzmanović, koji je i u vreme najvećeg uspeha ovog kluba, bio na čelnoj poziciji, najavljuje uspešnu jesen ovog kluba, u Prvoj beogradskoj ligi grupa „C“.

– Hoćemo drastično da podmladimo ekipu – jasan je Kuzmanović. – Već smo dogovorili sa Ivanom Lakićevićem, koji predvodi kadeta Radničkog PDM, da ova mlada ekipa, u narednom periodu nastupa za Šumadiju iz Jagnjila. Zadržaćemo i neke naše igrače, kako bi imali dobar tim, da već od prvog kola jurišamo na vrh tabele. Posle dužeg vremena Šumadija će opet igrati dobar fudbal, ako nam se desi i viši rang, nećemo od toga odustati. Vreme je da opet Šumadija igra važnu ulogu.

– Imate sjajne uslove za rad, i za više od Srpske lige?

– Izvesno je da imamo najbolje uslove za takmičenje. Sjajan teren, svlačionice, tribine, sve je to na prvoligaškom nivou. Mladost ekipe će nas dodatno inspirisati, da deci damo priliku da se nadmetaju. Poštujemo sve ekipe u ovom rangu takmičenja, ali smo mi ipak, najveće fudbalsko ime, sedam godina smo se sa uspehom takmičili u Srpskoj ligi grupa Beograd. Uželeli su se ljubitelji fudbala u Jagnjilu i okolini, dobre zabave, vreme je da Šumadija napravi stepenik više i uđe u Beogradsku zonu, imamo sve uslove, još samo da ostvarimo dobar rezultat – jasan je Kuzmanović.

U Jagnjilu su želeli da ovekoveče dobre rezultate u Srpskoj ligi, pa će ovih dana izaći iz štampe knjiga, koja opisuje sedmogodišnji uspeh u ovom stepenu takmičenja, pod nazivomo „GOSPODARI SRPSKE LIGE BEOGRAD“, autora Nebojše Stankovića. Svojim igrama, igrači i rukovodstvo kluba su to i zaslužili.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *