petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Prošlo je vreme posta

Prošlo je vreme posta

Minulu sezonu su u OFK Mladenovcu već zaboravili, okreću se novim izazovima i zbog te činjenice, već su krenuli sa angažovanjem igrača, koji mogu da probiju protivnički oklop. Jovan Miletić(27) je mladenovčako dete. Ponikao je u Radničkom PDM, kasnije nastupao za mlađe selecije i Crvene zvede i Partizana. Seniroski hleb je jeo u OFK Mladenovcu, Šumadiji iz Jagnjila, Sopotu i Dorćolu, nastupao je još u Švajcarskoj i Austriji. Miletić je prvo letnje pojačanje kluba sa Seltersa. Igra na poziciji napadača, pa će 0,7 golova po utakmici iz prošle sezone, biti sigurno nadmašeni.
– Imao sam dosta ponuda, izabrao sam OFK Mladenovac, klub sa velikom tradicijom – ističe Miletić.- Stizali su pozivi iz cele Srbije, ali i iz Austrije i Švajcarske. Odlučio sam da igram za svoj grad. Srpsku ligu Beograd odlično poznajem. Sedam godina sam igrao u ovom stepenu takmičenja. Saigrače dobro poznajem, jer je skoro cela ekipa iz Mladenovca. Tri godine sam sarađivao sa trenerom Milošem Višnjićem, radi se o dobrom i iskusnom treneru. Znam šta me očekuje i kakvu igru preferira.
– U klubu od Vas očekuju dosta?
– Svestan sam šta se očekuje od mene, da u napadačkom delu budem lider ekipe. Moram da budem oslonac tima i nosilac igre. Uz pomoć proverenih i iskusnih igrača, poput Matejić, Milića i mladog Kostića, nadam se da će tako i biti. Imamo odličan stručni štab, uz Višnjića su tu i Predrag Dubonjac i Slaviša Planić. Sa priprema smo krenuli na vreme. Većina igrača koja je nosila igru ostala je na okupu. Odigraćemo dosta pripremnih utakmica, kako bi što spremnije dočekali početka prvenstva. Srpska liga je dosta brojnija i napornija, nego predhodnih godina. Zbog te činjenice, na kraju prvenstva, iz lige će ispasti više ekipa. Ova tim OFK Mladenovca, mora da dokaže da vredi, pred nama je celo prvenstvo, da to dokažemo.
Mnogobrojni ljubitelji fudbala u gradu pod Kosmajem, veruju u Miletića, stručni štab takođe. Ekipu su napustili igrači koji su uglavnom imali manju minutažu. Još dva-tri nova igrača, pre svega u napadačkom i veznom redu, dovoljni su za uspeh ekipe. Odbrambeni bedem je do sada dokazao, da može da bude dobar oslonac.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *