petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Pavlović stvorio sjajnu atmosferu

Pavlović stvorio sjajnu atmosferu

Novi član Prve beogradske lige grupa „C“ je ekipa SUF Dubone, koju je sa klupe predvodio Slobodan Pavlović, nekada igrač Beograda s Karaburme, Radničkog PDM i OFK Mladenovca. Dubonjci su odigrali dobro, iako su bili najefikasniji u ligi, dali 41 gol, primili samo šest, zauzeli su, sa bodom zaostatka, drugo mesto u opštinskoj ligi Mladenovca, odmah iza Velike Ivanče. Uz te dve ekipe, u viši rang se plasirao i SUF Kovačevac 1956.
– Pred početak prvenstva, najvažnije je bilo da stvorimo dobru atmosferu u ekipi – zadovoljan je trener Pavlović. – Igrali smo dobro, imali i treninge, pa rezultat nije izostao. U devet mečeva zabeležili smo šest pobede i tri remija. Nismo poraženi, ali su nam nerešeni rezultati odneli titulu. Predstoji nam teška borba u novoj ligi. Imamo dobru organizaciju u klubu, ali naš teren ne odgovara za takmičenje u Prvoj beogradskoj ligi, zbog te činjenice svoje mečeve moramo da igramo kod komšija u Šepšinu, ili na igralištu Radničkog PDM u Mladenovcu.
– Ambicije kluba?
– Cilj je opstanak, kao novajlije biće nam to izuzetno teško, verujem u ovaj tim, koji je sastavljen samo od igrača koji su rođeni u Duboni. Aleksandar Pavlović i braća Bojan i Saša Mladenović su igrali i Srpsku ligu, tako da će njihovo iskustvo biti od koristi. GO Mladenovac nam je obećala punu podršku u izgradnji svlačionica, kako bi već od naredne godine mogli da utakmice ovog stepena takmičenja igramo na našem terenu – uveren je Pavlović.
Malo je godina, u kojima je ekipa iz Dubone igrala Prvu beogradsku ligu. Igrači su svojim igrama i ponašanjem na terenu zaslužili punu podršku vernih navijača, koja u svakom slučaju nije izostala.
KUM SA ĐELMAŠEM
Roditelji Slobodana Pavlovića su rođeni Dubonjci. Živeli su u Beogradu, pa se tako Pavlović obreo u fudbalske vode. U seniorskom sastasvu Beograda s Karaburme nastupao na poziciji centarhalfa i to pod vođstvom trenera Miloš Grujića. Kako je za Beograd igrao odlični napadač Miloš Đelmaš(nastupao za Partizan i Francusku Nicu), Pavlović i Đelmaš su postali kumovi, to kumstvo ih veže i dan danas.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *