utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / OFK Mladenovac – Omladinac/NB/ 2:0/1:0/

OFK Mladenovac – Omladinac/NB/ 2:0/1:0/

OFK Mladenovac – Omladinac(NB) 2:0(1:0)
Stadion: Selters. Gledalaca: 70. Strelci: Milovanović u 15, Kostić u 83 iz penala. Sudija: Marko Joković(Mladenovac)
OFK Mladenovac: Marić, Rajković, Maksimović, D. Krstić, Matejić, Ilić, Milovanović, Miletić, Milić, Stojanović, Mi. Đorđević, igrali su još: Ma. Đorđević, Kostić, Arsić, Stanković, Nikolić, Pantelić, Avramović, Milosavljević, A. Krstić, Bogićević i Tešić.
Omladinac(NB): Jagodić, Stevanović, Maksimović, Savić, Radojčić, Despotović, Živanović, Radović, Radisavljević, Ležajić, Vuković, igrali su još: Đurković, Ivetić, Filipović, Roganović, Tiodorović, Ilić i Milićević.

Posle 133 dana i fudbaleri OFK Mladenovaca su odigrali utakmicu. Na svom Seltersu dočekali su ekipu Omladinca iz Novih Banovaca, član Srpske lige grupa Vojvodina. Prvi deo igre pripao je domaćima. Prvo je lepu priliku imao Miletić, ubrzo su domaći stigli do prednosti, lopta je upućena prema Milovanoviću, koji je odlično primio i iskosa sa desne strane pogodio stativu, od koje se lopta odbila u gol. Do kraja prvog dela lepu šansu je imao i domaći napadač Milić.
U nastavku igre gosti su pružili bolju partiju, a najveću priliku imao je Ivetić, koji je sa samo dva metra glavom pogodio stativu domaćeg gola. U završnici meča domaći su stigli do drugog gola, Kostić je bio precizan sa penala. U tom delu prilike su imali Milovanović i Nikolić. Treneri Višnjić i Stevanović mogu biti zadovoljni zalaganjem igrača, uprkos paklenoj vrućini.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *