sreda , 24 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Želimo uspešniju sezonu

Želimo uspešniju sezonu

Nova sezona, novi izazov za fudbalere OFK Mladenovca. Kosmajci su se uželeli fudbala na Seltersu. Dobro su odradili pripremne. Uproks problemima oko epidemije, odigrali su pet utakmica. Pobedili su Omladinac(NB), Vrčin i Mladi radnik(Požarevac), odigrali nerešeno sa Kosmajem iz Ralje i pretrpeli poraz od OFK Aranđelovca. Prvi trener Miloš Višnjić i njegovi sardnici, Predrag Dubonjac i Slaviša Planić, veruju da je ovaj tim spreman za dobre rezultate.
– Ušli smo u šestu nedelju priprema – ističe Višnjić. – Zadovoljni smo urađenim. Tu mislim na prelazni rok, zadržali okosnicu iz prošle sezone i doveli igrače koje smo želeli. Iako smo odložili četiri utakmice, uspeli smo da odigramo pet i na njima pokazali da ulazimo u željenu formu. Očekujem da u narednih par dana finalizujemo rad i budemo pravi od starta.
U prošlom prvenstvu su fudbaleri OFK Mladenovca imali nobičnu gol razliku. Imali su problema sa realizacijom, pa su na 17 utakmica postigli samo 12 golova, sreća je, da je odbrana bila jači deo tima, pa je ekipa teško primala golove, na 12 utakmica samo šest. Svi igrači koji su nosili igru odbrane i dalje su na raspolaganju treneru Višnjiću.
– Dosta očekujem, kako od najiskusnijih, Matejića, Marića, Milića i Milovanovića, tako i od mladih igrača koji imaju lepu priliku, da u kvalitetnom rangu, dokažu svoje vrednosti. Dušan Tešić i Jovan Miletić, su pojačanja, od kojih bi trebalo da boli glava protivničke igrače. Iskusniji smo za godinu dana, uigraniji i sada je bukvalno sve samo na našim igračima. Imamo dosta mladih igrača na raspolaganju, tako da nećemo imati problema sa bonusima. Verujem u ovaj tim i nadam se boljim rezultatima nego u prošloj sezoni – siguran je Višnjić.
Mladenovčani će u subotu, u prvom jesenjem kolu dočekati ekipu Sremčice, starog znanca još iz Beogradske zone. LJubitelji fudbala neće moći uživo da prate utakmicu, ali će na InfoM TV moći da isprate snimak cele utakmice.
Odavno u ekipi OFK Mladenovca, kada je u pitanju Srpska liga, ili Prva liga Srbije nije bilo više igrača iz Mladenovca. Od ukupno 25 koji konkurišu za najbolji tim, samo Danijel Krstić(Beograd) i Lazar Pantelić(Aranđelovac) nisu Mladenovčani. Svi ostali su poniklli i žive u gradu podno Kosmaja.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *