utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sudije nam otele pobedu

Sudije nam otele pobedu

Zanimnjivu utakmicu odigrali su fudbaleri Šumadije iz Jagnjila minule nedeelje u Zaklopači. Imali su tri boda u džepu, a onda je u 85 minutu, glavni sudija svirao jedanaesterac, pa su umesto tri, osvojili samo bod. U Šumadiji su razočarani deljenjem sudijske pravde.
– Oteli su nam tri boda – jasan je direktor kluba Saša Kuzmanović. – Bili smo bolji rival, imali vođstvo, poništen nam je regularan, gol zbog navodnog ofsajda. Umsto 2:0 za nas, glavni sudija Dimitrije Vladisavljević je izmislio penal za domaće, u završnici meča i tako nam oduzeo pobedu. Sa izuzetkom, dva-tri naša igrača, svi ostali su tek izašli iz kadetske selekcije. Ulažemo sopstvena sredestva, dajemo deci priliku da igraju i dođe neko, da deci oduzme pobedu.
– Šumadija je nekada harala Srpskom ligom Beograd i dan danas ima uslove za ovo takmičenje, odličan teren, svalačionice za primer i tribine?
– Ne želimo da se bavimo zakuslisanim radnjama, već nekoliko godina dajemo priliku mladim igračima. Sigurno smo najmlađi tim u ligi, ali to ne znači da služimo kao bokserski džak, pa da nas svako udara. Nije na ovoj utakmici bilo sudijskog neznanja, ova dva detalja su urađena svesno, a mi ostali bez bodova. Šumadija je ozbiljan klub, u svakom pogledu, pa me čudi ovakav odnos sudijske trojke, posebno poglavlje predstavlja pomoćni sudija Martin Radivojević iz Lazarevca, koji je po završteku meča insistirao da glavni dodeli crveni karton našem igraču Urošu Ukropini, zbog navodnog pljuvanja, ali smo mi tražili suočenje – razočaran je Kuzmanović.
Po svemu sudeći u Šumadiji su odlučili da naredne utakmice snimaju, kako se ovakve greške ne bi više ponavljale. Veruju da je to bio samo izolovani slučaj.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *