petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Knedla za lidera

Knedla za lidera

Najveće iznenađenje Beogradske zone, fudbaleri Kosmaja iz Ralje i minulog vikenda sapleli su favorita. Na teškom gostovanju kod vodeće Prve Iskre, u Bariču, odigrali su nerešeno(0:0). Puleni trenera Siniše Jankovića, sačuvali su mirnoću, čak i u prvom minutu, kada je protiv njih dosuđen penal. Golman Marko Milivojević je zaustavio taj udarac. Napadač Nemanja Stojanović, uzdanica ekipe Kosmaja je zadovoljan dosadašnjim rezultatima svoje ekipe.

– Uprava kluba je izuzetno zadovoljna do sada postignutim rezultatiima. Pokazalo se da smo najveće iznenađenje Beogradske zone. U meču u Bariču, dokazali smo da možemo da igramo i sa najboljim ekipama. U ligu smo ušli kao mali klub sa loklanim igračima, a pokazali da smo ekipa, protiv koje neće niko moći lako da osvoji bodove. Zahvaljujući dobroj saradnji uprave i igrača, na čelu sa šefom struke Sinišom Jankovićem, možemo da se nadamo uspesima i u narednom periodu. Očekujem dobre rezultate do kraja ovog dela takmičenja i ostvarenje našeg cilja, da sezonu završimo u sredini tabele – uveren je Stojanović.

Tri kola ranije, Kosmaj je sapleo još jednog favorita za viši rang, pobedio je na svom terenu ekipu Torlaka, rezultatom 2:1. Ekipa dobro igra i na strani, gde su u sedam mečeva, ostvarili tri pobede, isto toliko remija i doživeli samo jedan poraz. Za novajliju, rezultati mimo svih očekivanja.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *