petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Dabić: Zatajili smo u igri kod kuće

Dabić: Zatajili smo u igri kod kuće

Već nekoliko godina fudbaleri Kosmajca iz Koraćice se uspešno takmiče u Prvoj beogradskoj ligi grupa „C“. U ekipi iz okoline Mladenovca ove jeseni nisu zadovoljni osvojenim bodovima. Nalaze se na devetom mestu sa 16 osvojenih bodova. Nikola Dabić najbolji igrač ove ekipe i nekadašnji učenik mlađih kategorija u beogradskom Radu ističe da su očekivali više bodova na svom kontu.

– Pred početak jeseni očekivali smo da možemo da osvojimo najmanje 20 bodova. Imali smo oscilacija u igri, neke utakmice odigrali dobro, u nekima nismo mogli da se prepoznamo. Olako smo kao domaćini ispustili bodove protiv Rabrovca i Kovačevca, zbog te činjenice u prolećnom delu moraćemo da osvojimo koji bod više. Moramo tokom zimske pauze pojačati igrački kadar, kako bi nam u prolećnom delu učinak bio daleko bolji. Učinićemo sve da u narednom periodu napravimo još bolji tim i u nastavku prvenstva osvajamo bodove u nizu, kako bi kraj prvenstva dočekali zadovoljni – siguran je Dabić.

Jedan od problema fudbalera Kosmajca je činjenica, što svoje utakmice kao domaćini igraju na terenu Radničkog PDM u Mladenovcu, jer se na onom u Koraćici, već više od godinu dana izvode radovi.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *