petak , 8 децембра 2023
Početna / Vesti / Zdravstvo je u Mladenovcu u kritičnom stanju

Zdravstvo je u Mladenovcu u kritičnom stanju

Još jedan protest ispred Doma zdravlja u Mladenovcu. Gradjani su još jednom ponovili da traže ostavku direktorke ove institucije. Mladjen Radević nije krio ogorčenje stanjem u našem Domu zdravlja.

Preporuka

Turnir u Topoli, rezultati od srede, parovi za petak

Odigrane su utakmice treće takmičarske večeri na turniru u malom fudbalu u Topoli. Zbog dana …

2 Komentari

  1. U ovoj državi zakon, o kom zakonu SNS.Oni mogu sve, a mi obični smrtnici smo njima na nemilost predati. Radim u pomenutom d.z već 40 godina. Gore nije bilo, samo ako podignete glavu, a kamoli glas kazna. Sestre su potpuno nezaštićene jedino one članice. E one mogu sve. Strašno je šta se sve dešava kada kao radnik udjete na vrata. Nekada sam sa osmehom odlazila, a sada tužnog pogleda i pitam se, gde je moj DZ Mladenovac.

    • U ovoj državi zakon, o kom zakonu SNS.Oni mogu sve, a mi obični smrtnici smo njima na nemilost predati. Radim u pomenutom d.z već 40 godina. Gore nije bilo, samo ako podignete glavu, a kamoli glas kazna. Sestre su potpuno nezaštićene jedino one članice. E one mogu sve. Strašno je šta se sve dešava kada kao radnik udjete na vrata. Nekada sam sa osmehom odlazila, a sada tužnog pogleda i pitam se, gde je moj DZ Mladenovac.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *