četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Arsić evro-golom doneo tri boda
Arsić beli dres, Lalović iz OFK Aranđelovca u plavom

Arsić evro-golom doneo tri boda

Zabeležili su ovog proleća fudbaleri Kosmaja iz Ralje, dve pobede i jedan poraz. Minulog vikenda, bili su bolji od ekipe Vinče. Meč je protekao u borbenoj igri, sa puno golova. Novajlija, Branislav Arsić, se odlično ukomponovao u sastav pulena Siniše Jankovića, a evro golom slabijom desnom nogom doneo je tri boda.

              –  Kao novi igrač sam želeo da opravdam poverenje stručnog štaba i uprave. Pravi trenutak je bio u derbiju protiv odlične ekipe Vinče. Na moju sreću, na ovom meču su se i kockice  složile, a kao kruna je i gol koji sam postigao, za vrednu pobedu. Sve pohvale ekipi iz Vinče i za njihov korektan odnos na utakmici. Posebno se zahvaljujem saigračima i upravi, na ukazanom poverenju – jasan je Arsić.

Kosmaj danas u okviru vanrednog kola Beogradske zone ima težak ispit, gostuje odličnoj ekipi Borca, koja je u minulom kolu odigrala nerešeno protiv ekipe Poštar Zvezdare i učiniće sve da na ovom meču popravi utisak. Za Kosmaj nema stajanja, već u nedelju u goste im dolazi još jedan od favorita, Napredak iz Medoševca. Kosmajci su do sada pokazali dosta, obzirom da imaju jači tim nego jesenas, mnogi u Ralji veruju u dobar plasman.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *