četvrtak , 18 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Kosmajevi triler mečevi

Kosmajevi triler mečevi

Triler utakmice odigrali su fudbaleri Kosmaja, u poslednje vreme. U čak tri meča, puno golova i neizvesnosti. Pobedili su Vinču pogotkom Arsića u završnici meča(3:2), imali vođstvo do završnice u Lazarevcu, protiv domaćeg Borca i na kraju veliko vođstvo od 2:0, protiv favorizovanog Napretka iz Medoševca, u ovom meču su izjednačujući gol primili u nadoknadi vremena. Standardni štoper Kosmaja Ivan Jovičić, koji je prošao fudbalsku školu Sopota i Radničkog PDM, igra odlično tokom dosadašnjeg dela sezone, ali je i u ovom meču odigrao sjajno i skrivio penal.

  • Osvajanjem šestog mesta u jesenjem prvenstvu postigli smo istorijski uspeh ove ekipe – ističe Jovičić. – Kao debitanta u ligi to je iznad očekivanja za sve nas u klubu. To mesto moramo da sačuvamo, jer će ovog leta iz naše lige ispasti veliki broj ekipa. Pripremni period smo dobro odradili, doveli nekoliko kvalitetnih pojačanja. Oni su se brzo uklopili, u koncepciju trenera Jankovića. Za sada nam dobro ide i u prolećnom delu, jer smo na pet mečeva osvojili sedam bodova. Mogli smo da osvojimo i koji bod više, ali smo nesrećno poraženi na gostovanjima Turbni i Borcu, kao i nerešenom meču protiv Napretka, gol smo primili u drugom minutu sudijske nadoknade. Ostaje žal za izgubljenim bodovima.
  • Sledi vam gostovanje u Jakovo?
  • Nemamo previše vremena za tugovanje, jer već u nedelju gostujemo mladoj i veoma kvalitetnoj ekipi Srema. Bez četvorice standardnih odlazimo u Jakovo, ali se nadamo osvajanju bodova. U Kosmaju vlada timski duh, svako će dati svoj maksimum, kako bi doneli kući povoljan rezultat i napravili još jedan korak ka opstanku u zonskoj ligi – uveren je Jovičić.

Preporuka

Torta za 13 rodjendan TCM-a

Danas su u Tržnom Centru u Mladenovcu obeležili 13 godina uspešnog poslovanja. Osim štulaša i …

Jedan komentar

  1. Toooo bre…. Bravoooo…. Idemoooo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *