utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Kosmajci gase Iskru

Kosmajci gase Iskru

Jesenji hit Beogradske zone, fudbaleri Kosmaja i ovog proleća prave probleme favoritima. Prva iskra, koja se nalazi na liderskoj poziciji, u nedelju gostuje u Ralju. Jesenas je meč ovih ekipa završen bez golova, što je predstavljalo veliko iznenađenje. Ovog proleća ekipa iz Bariča igra još bolje, pa će ovaj meč biti prava poslastica, baš kao i susretu Kosmaj – Napredak(2:2).

  • Dočekujemo lidera Beogradske zone, najbolju ekipu u ovoj ligi – svestan je kvaliteta protivnika Siniša Janković trener Kosmaja. – Očekujem povoljan rezultat, tim pre jer smo i jesenas u Bariču odigrali 0:0. Verujem u svoje momke i našu želju za dokazivanjem. Igramo dosta dobro, iako neki rezultati u predhodnom periodu to nisu pokazali. Mi smo na domak cilja, baš kao i Prva iskra, mi opstanak, oni ulazak u viši rang. Teren je mesto za mušku igru, na zelenom pravougaoniku će se videti sve. Spremni smo za još jedno iznenađenje, baš kao što smo u Ralji priredili favoritima Torlaku i Napretku iz Medoševca.

Bojali su se pred početak prvenstva svog učinka fudbaleri i rukovodstvo Kosmaja. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji, što zadovoljava apetite ovog kluba. Ovom utakmicom zaokružiće teške rivale, jer će odigrati sve utakmice protiv prvih šest ekipa, do kraja prvenstva snage će odmeriti sa nešto slabijim ekipama, tako da mogu da računaju, na koji bod više.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *